Bemutatkozás

A dev2solve informatikai és üzleti kérdésekben MEGOLDÁST nyújt a legtöbb kérdésre. Legyen szó tanácsadásról, fejlesztésről, támogatásról, minőségbiztosításról.  Mi partnerek vagyunk.

Az elvállalt munkákat gyorsan, minőségben és korrekt áron végezzük el. Igyekszünk partneri kapcsolatot kiépíteni Megbízóinkkal, és hosszú távon támogatni őket üzleti sikereik elérésében.

Mottónk: SIMPLY
azaz mindent a lehető legegyszerűbben

Programozás

A programozási munkákat elsősorban PHP-ban végezzük. Ez ugyanis a gyors és költséghatékony megoldás napjainkban, nem véletlenül használja ezt a legtöbb webes rendszer, mint például a Facebook is.

Ha új rendszert kell létrehozni, akkor a legtöbbször a projektre tetreszabott saját keretrendszerünket használjuk.  Ha meglevőt kell javasolni akkor a Yii2-t tudjuk javasolni. Ez gyakorlatilag egy LEGO nyelv, ahol jellemzően előre megírt komponensekből lehet nagyon gyorsan összerakni a kívánt működést. Tekintse át a rendelkezésre álló “építőelemek” gyűjteményét ITT.

Természetesen lehetőség van bármilyen meglevő rendszer továbbfejlesztésére, más keretrendszer használatára. Lehetőség van más programnyelvek alkalmazására is, amennyiben ez a kifejezett igény.

Alapvetően partneri kapcsolatot szeretünk kialakítani megbízóinkkal, és mint a csapat tagja, távmunkában végezni a kitűzött feladatokat és célokat. Hosszú távon számolhat velünk.

Üzemeltetés

A legtöbb dolgot már valaki kitalálta és elkészítette. És ennek nagy része akár ingyenesen is elérhető. Például ITT. Nézzen körül!

Mi is megismertünk már jó néhány alkalmazást és ajánljuk szíves figyelmébe! Ezen rendszerek beüzemelése néhány nap alatt elvégezhető. És IGEN, a legtöbbjük testre is szabható. Ha menüből nem, akkor megoldjuk a forráskód módosításával. Állunk rendelkezésére!

Kiemelt megoldások, amelyek bevezetéséhez ajánljuk magunkat:

A fenti megoldásokat mind kis-, mind nagyvállalati környezetbe ajánljuk.


Komplett hardware eszközöket és alkatrészeket is beszerzünk a legjobb piaci áron. Széles kapcsolattal rendelkezünk a magyarországi és környező országok legnagyobb hardware kereskedőivel. Mind új mind használt eszközök tekintetében versenyképes árakkal, akár két napon belüli szállítással állunk rendelkezésére.


Információbiztonság

Szakértőink CISA és CISM minősítéssel, legalább 5 év Big4 tapasztalattal és legalább 10 év üzleti tapasztalattal rendelkeznek.

Mi minden esetben Önnel vagyunk és garantáljuk, hogy a lehető legkisebb ráfordítással fogjuk felkészíteni Önt a várható feladatra.

Szolgáltatásaink:

 • ISO27001 felkészítés, audit
 • SOX felkészítés, audit
 • PCI DSS felkészítés
 • általános adatvédelmi anyagok elkészítése
 • információbiztonsági szabályzatok készítése, felülvizsgálata
 • képzés, oktatás
 • szakértői képviselet külső auditokon

Tanácsadás

Ossza meg velünk mi a feladat vagy épp a megoldandó probléma, és mi a határidő. Mi néhány órán belül ajánlatot adunk, és akár még aznap elkezdjük a munkát. Legyen szó tervezésről, kivitelezésről, minőségbiztosításról, válságkezelésről – az informatika és az üzleti élet szinte minden területén otthon vagyunk.

Ezt a szolgáltatást kifejezetten komplex, kiemelt szakértelmet igénylő projektek sikeres megoldására alakítottuk ki. A munkába kizárólag a területen komoly szakértelemmel és gyakorlattal rendelkező profikat vonunk be. Csak akkor vállaljuk el a megbízást, ha tudjuk hogy sikerrel tudjuk megoldani.

Tipikus projektjeink:

 • válságmenedzsment (cégvezetés)
 • váratlan audit (informatikai, pénzügyi)
 • váratlan logisztikai, beszerzési feladat
 • kritikus rendszerhiba
 • határidőcsúszás (fejlesztés, üzemeltetés, pályázatírás, projektmenedzsment)
 • pályázati adminisztráció, hibakezelés
 • projekt menedzsment, koordináció, minőségbiztosítás